Αντιμετώπιση μικροβίων στο γυαλί

Αντιμετώπιση μικροβίων στο γυαλί

Στη Κρυσταλλοτεχνική Ελληνικού, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε και καταλαβαίνουμε ότι ψάχνετε τρόπους να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό από μικρόβια και ασφαλές. Για αυτό το λόγο , περνάμε σε όλα τα κρύσταλλα και τους καθρέφτες μας το NanoSkin που προσφέρει παθητική προστασία κατά των μικροβίων.
Η ανθεκτικότητα των μικροβίων σε επιφάνειες που φαίνονται καθαρές, αλλά που στην πραγματικότητα έχουν υψηλό μικροβιακό φορτίο είναι μεγάλη.
Τα βακτήρια και οι ιοί, όπως ο κοροναϊός COVID-19, επιβιώνουν σε γυάλινες και κεραμικές επιφάνειες για τουλάχιστον 5 μέρες. Στο χρονικό διάστημα αυτό, οι επιφάνειες αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε μια ταχύτατη και ευρεία διάδοση και μετάδοση των μικροβίων σε άλλους ανθρώπους.

Παθητική προστασία με NanoSkin και τι είναι;

 

Το NanoSkin απωθεί τα μικρόβια (ιοί, βακτήρια, μύκητες) με μείωση της συχνότητας καθαρισμού και ενίσχυση της μικροβιακής δράσης των γυάλινων επιφανειών.

Μηχανισμοί απώθησης

 

  • Παρ’όλο που οι κοινές γυάλινες επιφάνειες φαίνονται λείες, έχουν μικροσκοπική τραχύτητα που παγιδεύει υγρασία, ρύπους αλλά και μικρόβια. Μετά την επικάλυψη με NanoSkin, με τη βοήθεια μικροσκοπίων ατομικής δέσμης παρατηρείται πως οι τοπικές ανωμαλίες μειώνονται αισθητά, έτσι έχουμε λιγότερες επικαθίσεις (παγιδεύσεις) παθογόνων μικροοργανισμών.
  • Η επικάλυψη NanoSkin χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα HyDRop (Hybrid Robust Protection ) , έχει λειτουργικές ομάδες που συνδυάζουν αποδοτικά τόσο υδρόφοβη, όσο και ελαιόφοβη συμπεριφορά με ισχυρές αντικολλητικές ιδιότητες. Η νανο-επικάλυψη έτσι λειτουργεί ως φράγμα στην εισχώρηση μικροοργανισμών, καθώς το κυτταρικό τοίχωμα των μικροβίων αποτελείται απο λιπόφιλες δομές (ελαιώδης/λιπαρές), που απωθούνται κατά την επαφή με τις λιπόφοβες νανο-περιοχές της επικάλυψης.

Τα επικαλυπτικά συστήματα NanoSkin προσφέρουν μονιμότητα, και πιστοποιημένη δράση ενάντια σε ρύπους, άλατα, βακτήρια και μύκητες και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Σας ενδιαφέρει να προμηθευτείτε τις κρέμες NanoSkin ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109646767 ή στο krystallotexniki.gr